S5 Pro 128 GB, de telefoon die je nodig hebt voor de spelletjes…

Als preambule van deze test 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Infinix voor Android.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze S5 Pro 128 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
De Spelen

De S5 Pro 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Met een grootte van 6.53 inch is het gemakkelijk om te dragen op uw reizen.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. De technici van Infinix hebben dit apparaat duidelijk ontworpen om een lust voor het oog te zijn.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 We kwamen erachter dat deze S5 Pro 128 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4000 mAh, Genoeg om de dag door te komen.
 Infinix heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Aan de multimedia kant is de S5 Pro 128 GB goed gedaan. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Een 6.53 -inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2340 pixels). Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2340.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Infinix heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Na onze tests komen we erachter dat deze Melkweg in de laagste rangschikking staat. De Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processor is zwak en de grafische verwerkingseenheid is van een lagere kwaliteit dan we hadden gewild. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Infinix een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met 4000 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.53 -inch scherm. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Infinix ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 Een schermresolutie van 1080 x 2340 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 Perfect om te downloaden. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.