De Realme X3 SuperZoom 256 GB is de perfecte telefoon voor foto’s en video’s.

In presentatie 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Dit model, de X3 SuperZoom 256 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze X3 SuperZoom 256 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Foto’s en films maken
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Mobiel gebruik

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Wat de ruimte betreft, is deze X3 SuperZoom 256 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.6 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. Dankzij dit formaat kunt u de teksten op uw scherm gemakkelijk lezen. De beeldteruggave is efficiënt. Oké. Oké.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Merk ook op dat deze X3 SuperZoom 256 GB is uitgerust met een versterkt glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4200 mAh, Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Realme. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Het 6.6 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Met het 1080 x 2400 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Om naar muziek te kunnen luisteren, heeft u een Bluetooth-hoofdtelefoon nodig. Inderdaad, op dit model is er geen 3,5 mm stekker.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

Realme’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze X3 SuperZoom 256 GB een van de krachtigste is. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. Op dit model zijn een Qualcomm SM8150 Snapdragon 855+ (7 nm)-processor en een GPU geïnstalleerd. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 256 GB geïnstalleerd. En als sommigen van jullie meer nodig hebben, is dat niet mogelijk, want er is geen vrije ruimte voorzien.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Met een vermogen van 4200 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Kwaliteitsontwerp met 399* ppi en 6.6 -inch scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Betere beelden, betere lettertypen, vlottere lijnen. Een plezier om naar te kijken.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft Realme een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is niet verwonderlijk dat Realme een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 4 doelstellingen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is de X3 SuperZoom 256 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. De sensor van deze X3 SuperZoom 256 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 Dit model is ontworpen met 256 GB aan opslagruimte. Dat laat wat ruimte over.
 Perfect om te downloaden. Maar ook voor films en foto’s. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De X3 SuperZoom 256 GB ter afsluiting 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.