De mobiele telefoon voor reizigers: Energizer Power Max P600S 64 GB

Als inleiding op deze analyse 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Energizer voor Android.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Energizer stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis

De Power Max P600S 64 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 De Melkweg is bijna een model. In feite is het een van de kleinste (5.9 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Films kijken zal minder leuk zijn. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 We kwamen erachter dat deze Power Max P600S 64 GB geen versterkt glas heeft. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 4500 mAH en dus een betere autonomie. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Energizer heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Interessant voor de video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 Aan de multimedia kant is de Power Max P600S 64 GB goed gedaan. Het is vergelijkbaar met concurrerende producten. Een 5.9-inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2160 pixels). Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. En met een resolutie van 1080 x 2160 zal het beeld scherp zijn.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Aan de audiokant wilde Energizer het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze Power Max P600S 64 GB in het gemiddelde zit. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. Dit geeft een correcte vloeibaarheid van het beeld.
 Het beschikbare geheugen op dit model is gemiddeld in vergelijking met concurrenten. De standaard capaciteit is 64 GB. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Energizer een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Hier heb je het beste in de markt. Een kracht van 4500 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Leescomfort komt voor deze prijs. Door het ontwerp en de grootte van het 5.9-inch scherm is het resultaat van een goed niveau. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Energizer ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het is een verrassing van Energizer. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze Power Max P600S 64 GB. Met een definitie van slechts 13 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Merk op dat het niet de HDR-functie heeft die de beelden zou hebben verbeterd.
 Deze smartphone heeft 64 GB, die zich in het midden van het opslagbereik van concurrerende modellen bevindt. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

De Power Max P600S 64 GB ter afsluiting 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Het is een zeer goed model. Kortom, het is een goed product.