de Find X2 Pro 256 GB – Oppo : voor een multimedia-georiënteerd gebruik

Om te beginnen 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Dit model, de Find X2 Pro 256 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
De Spelen
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Gebruik op reis

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Wat de ruimte betreft, is deze Find X2 Pro 256 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.7 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Een interessante optie in het buitenland.
 Merk ook op dat deze Find X2 Pro 256 GB is uitgerust met een versterkt glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Wat de autonomie betreft, is het met zijn 4260 mAh vergelijkbaar met andere concurrerende modellen. Genoeg om de dag door te komen.
 Oppo heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze Find X2 Pro 256 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Hij is een van de beste op dit moment. De kleuren worden op het 6.7 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1440 x 3168 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 De Oled-technologie wordt steeds populairder voor high-end smartphones. Dat is hier het geval.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Inderdaad, op dit model is er geen 3,5 mm stekker.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Tot slot heeft deze smartphone een paar stereoluidsprekers meegeleverd, en het is een van de weinige op de markt die deze functie met een uitstekende geluidskwaliteit biedt. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

Oppo’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze Find X2 Pro 256 GB onder de beste in zijn categorie. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. De processor, is een Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+). Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 256 GB geïnstalleerd. En helaas dacht Oppo dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Afgezien van het feit dat er enkele uren wordt gespeeld, is de batterij vrij goed gedimensioneerd. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Het 4260 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. Kwaliteiten die dit model bezit. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.7 inch en een dichtheid van 513* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Een plezier om naar te kijken.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Oppo staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Zoals gebruikelijk heeft Oppo het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 De 1440 x 3168 schermresolutie maakt van deze Find X2 Pro 256 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Dit model is ontworpen met 256 GB aan opslagruimte. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Perfect om te downloaden. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.