F17 Pro 128 GB – Oppo : Een mobiele telefoon voor multimediagebruik

Voorwoord 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Al op het niveau van het besturingssysteem van deze F17 Pro 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Oppo ecosysteem.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Oppo geweldige telefoons. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Volg je waar je ook gaat
Multimediagebruik
Foto’s en video’s maken

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Een model dat in je zak past: de F17 Pro 128 GB. Een grootte van 6.43 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Vergeet de video’s ook. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Wat de autonomie betreft, is het met zijn 4015 mAh vergelijkbaar met andere concurrerende modellen. Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 Oppo heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 In gebruik is de F17 Pro 128 GB overtuigend op het multimediale vlak. Het is vergelijkbaar met concurrerende producten. Een scherm waarmee u zonder al te veel moeite video’s kunt bekijken. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2400.
 De display technologie hier is Amoled. De contrasten en de helderheid zijn van hoge kwaliteit.
 Oppo heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze F17 Pro 128 GB in het gemiddelde zit. Een krachtige KTKT-processor en een goede kwaliteit GPU. Het beeld is mooi en vloeiend.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. En omdat Oppo voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Afgezien van het feit dat er enkele uren wordt gespeeld, is de batterij vrij goed gedimensioneerd. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Met een vermogen van 4015 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 Wat betreft de functies die van belang zijn voor toepassingen, komen we dicht in de buurt van de functies die van belang zijn voor videogames. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Het is een model in de standaard van het moment: 408* pixels per inch, en een scherm van 6.43 inch. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Oppo staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is niet verwonderlijk dat Oppo een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 De 1080 x 2400 schermresolutie maakt van deze F17 Pro 128 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Het is hetzelfde met de zelfportretten. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. De sensor van deze F17 Pro 128 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Perfect om te downloaden. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Het is geen toeval dat Oppo een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze F17 Pro 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.