de 8 256 GB – Oneplus : voor een multimedia-georiënteerd gebruik

Als preambule van deze test 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Al op het niveau van het besturingssysteem van deze 8 256 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Oneplus ecosysteem.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Oneplus geweldige telefoons. Onze tests hebben aangetoond dat deze 8 256 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze 8 256 GB tot de beste van het moment behoort. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
Speel

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Met zijn standaard 6.55 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het schrijven van tekstberichten, het bekijken van foto’s of het surfen op sociale netwerken, alles is duidelijk op dit scherm. De technici van Oneplus hebben dit apparaat duidelijk ontworpen om een lust voor het oog te zijn.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Bovendien heeft deze 8 256 GB versterkt glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Wat de autonomie betreft, is het met zijn 4300 mAh vergelijkbaar met andere concurrerende modellen. Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 Bovendien heeft Oneplus aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. De kleuren worden op het 6.55 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Met het 1080 x 2400 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Oneplus. Inderdaad, op dit model is er geen 3,5 mm stekker.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

Oneplus’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze 8 256 GB in het gemiddelde zit. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. En met de grafische processor is het visuele resultaat vloeiend.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 256 GB. En als sommigen van jullie meer nodig hebben, is dat niet mogelijk, want er is geen vrije ruimte voorzien.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Het vermogen is 4300 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.55 -inch, 402* ppi scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Comfortabel voor de ogen.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Hoe zit het met de video’s? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Oneplus een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 De 1080 x 2400 schermresolutie maakt van deze 8 256 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Deze smartphone heeft 256 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

De 8 256 GB – in een notendop 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Oneplus. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze 8 256 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.