Motorola – One 5G UW 128 GB speciaal ontworpen voor multimedia

Als inleiding op deze analyse 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze One 5G UW 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Motorola ecosysteem.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Het is geen toeval dat Motorola een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Deze One 5G UW 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Onze tests hebben aangetoond dat deze One 5G UW 128 GB tot de beste van het moment behoort. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Foto’s en films maken

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Deze Melkweg is een groot model, een beetje omvangrijk. Met zijn 6.7 -inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Voor het internet daarentegen zal de navigatie perfect zijn. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Een waar genoegen.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Als u meerdere pakketten tegelijk heeft, moet u deze telefoon vermijden. Deze telefoon heeft geen dubbele SIM. Het zal degenen die een lokaal pakket hebben en die hun telefoon meenemen op reis, dwingen om de kaart uit te nemen en in te zetten voor het land van bestemming.
 We kwamen erachter dat deze One 5G UW 128 GB geen versterkt glas heeft. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 5000 mAH. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 Het laatste interessante punt van Motorola is de inheemse snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Hij is een van de beste op dit moment. Het 6.7 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Met het 1080 x 2520 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Voor het audiogedeelte wilde Motorola het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Motorola een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Een kracht van 5000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. Kwaliteiten die dit model bezit. Het is een bijna perfect model met 409* pixels per inch en een 6.7 -inch scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Dat stelden we op prijs.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Motorola een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. Het is trouwens niet één, maar 4 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 Een schermresolutie van 1080 x 2520 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. Inderdaad, bij het nemen van de foto, zal de One 5G UW 128 GB’s sensor alle punten van het beeld vastleggen volgens de helderheid, en de camera zal het beeld automatisch en zeer snel verwerken.
 Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De One 5G UW 128 GB – in een notendop 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Motorola geweldige telefoons. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze One 5G UW 128 GB tot de beste van het moment behoort. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.