Telefoon Analyse : LMX525 Q60 64 GB LG

Voorwoord 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos LG voor Android.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Helaas bleek uit onze analyse dat dit product minder was dan je van een smartphone zou verwachten. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Speel
Foto’s maken of filmen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Die LMX525 Q60 64 GB ziet er echt klein uit. Een grootte van 6.26 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Vergeet de video’s ook. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Een interessante optie in het buitenland.
 We kwamen erachter dat deze LMX525 Q60 64 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Er is slechts 3500 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft LG niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een handig hulpmiddel geworden. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Een 6.26 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1520. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 LG heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De LG smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze tests zetten deze Melkweg onderaan de lijst in termen van vermogen. De Mediatek MT6762 Helio P22 (12 nm) processor is zwak en de grafische verwerkingseenheid is van een lagere kwaliteit dan we hadden gewild. Het visuele resultaat is lager dan bij andere smartphones in deze categorie.
 Het beschikbare geheugen op dit model is gemiddeld in vergelijking met concurrenten. De standaard capaciteit is 64 GB. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft LG een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Het uithoudingsvermogen van dit model is een van de zwakste. Zijn 3500 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. De componenten laten geen kwaliteitsweergave toe. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Efficiëntie voor audio en video 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. LG staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 De 16 Mp resolutie van dit model is interessant. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. Deze LMX525 Q60 64 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Deze smartphone heeft 64 GB, die zich in het midden van het opslagbereik van concurrerende modellen bevindt. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

De LMX525 Q60 64 GB ter afsluiting 

Deze LMX525 Q60 64 GB is niet goed voor alle toepassingen. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Tot slot, het is een dure keuze.