De high-performance telefoon voor gaming: G8s 128 GB van LG

Als inleiding op deze analyse 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos LG voor Android.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Met zijn nieuwste smartphone toont LG ons zijn knowhow. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften
Speel
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s of films maken

G8s 128 GB voor mobiliteit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Een model dat in je zak past: de G8s 128 GB. Een bescheiden 5.3-inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Bovendien heeft deze G8s 128 GB versterkt glas. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. De 2800 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Houd uw lader bij de hand.
 LG heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Hij is een van de beste op dit moment. De kleuren worden op het 5.3-inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Dit is mede te danken aan de 1440 x 2560 displayresolutie.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 LG heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze G8s 128 GB onder de beste in zijn categorie. De door de fabrikant geïnstalleerde elementen zijn serieus. Dit model heeft een Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 (14 nm) processor. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft LG een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Vergeet de lange video game sessies op dit model. Het uithoudingsvermogen van dit model is een van de zwakste. Het vermogen van 2800 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Kwaliteitsontwerp met 554* ppi en 5.3-inch scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Een plezier om naar te kijken.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. LG staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is een verrassing van LG. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 De fotoresolutie van deze Melkweg is 16 Mp, wat een mooi beeld geeft. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt LG geweldige telefoons. De G8s 128 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.