iPhone 12 256 GB – Apple : Een mobiele telefoon voor multimediagebruik

Als inleiding op deze analyse 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Apple voor iOS.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Apple stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Die iPhone 12 256 GB ziet er echt klein uit. Met zijn 6.1 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 We kwamen erachter dat deze iPhone 12 256 GB geen versterkt glas heeft. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Met slechts 2815 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Houd uw lader bij de hand.
 Apple heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Analyse van multimediale functies. 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze iPhone 12 256 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Hij is een van de beste op dit moment. Het 6.1 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1170 x 2532 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

De Apple telefoon, voor videospelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Dit model heeft 256 GB, dus er is genoeg. Bovendien zal het voor sommige gepassioneerde gebruikers licht zijn, vooral omdat er geen extra ruimte is om meer toe te voegen.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Zijn 2815 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. Kwaliteiten die dit model bezit. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.1 inch en een dichtheid van 460* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Betere beelden, betere lettertypen, vlottere lijnen. Is dat niet wat iedereen verwacht van zijn of haar smartphone?
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Apple ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Zoals gebruikelijk heeft Apple het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het iOS-systeem. Deze telefoon heeft standaard 2 lenzen.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Deze template bevat in totaal 256 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.