Infinix Smart HD 2021 32 GB: de telefoon voor op reis

Om te beginnen 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Dit model, de Smart HD 2021 32 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Helaas bleek uit onze analyse dat dit product minder was dan je van een smartphone zou verwachten. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Kortom, als je ervoor kiest, zal het vooral voor de prijs zijn.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Foto’s of films maken

Smart HD 2021 32 GB voor mobiliteit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 De Melkweg is bijna een model. Een grootte van 6.1 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail dat ontbreekt op deze Smart HD 2021 32 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Infinix gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Met een laag leescomfort is de Smart HD 2021 32 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij is een van de slechtste in het vak. Het is moeilijk om een video te bekijken. Een resolutie die bovendien in 720 x 1560 staat. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Aan de audiokant wilde Infinix het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Wat betreft RAM is dit model op zijn zachtst gezegd licht van gewicht. U heeft slechts 32 GB voor uw video’s en muziek. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Infinix een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Op dit model is er weinig om je zorgen over te maken: het is aan de beste kant van de autonomie. Het heeft een 5000 mAh batterij. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.1 inch. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Infinix heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze Smart HD 2021 32 GB. Een definitie in 8 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Wat de egoïsten betreft, is dit model gespeend van de technologie die de foto’s verfraait. Dus het retoucheren van foto’s is niet uitzonderlijk. Deze Melkweg is goed voor het telefoneren, maar niet voor het retoucheren van beelden.
 Deze smartphone heeft slechts 32 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. En dan adviseren wij u om externe back-up oplossingen aan te bieden.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Kortom, het is vooral de prijs die uw keuze bepaalt.