Huawei – Mate 30E Pro 5G 256 GB speciaal ontworpen voor multimedia

Als preambule van deze test 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. De Mate 30E Pro 5G 256 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Het is geen toeval dat Huawei een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Deze Mate 30E Pro 5G 256 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Onze tests hebben aangetoond dat deze Mate 30E Pro 5G 256 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Multimediagebruik
Foto’s en films maken

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze Mate 30E Pro 5G 256 GB is een van de grootste modellen van het moment. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.53 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Oké. Oké.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail dat ontbreekt op deze Mate 30E Pro 5G 256 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 4500 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Het laatste interessante punt van Huawei is de inheemse snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 De Mate 30E Pro 5G 256 GB is een multimediaconcentraat. Hij is een van de beste in het vak. De kleuren worden op het 6.53 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Een 1176 x 2400 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 Als u foto’s wilt bewonderen, is de oled-technologie de beste. Dit is het geval met dit model.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Huawei. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Huawei smartphone voor online of lokale games 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. En deze smartphone is met 256 GB het perfecte antwoord op de behoefte. En omdat Huawei voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Op dit model is er weinig om je zorgen over te maken: het is aan de beste kant van de autonomie. Het heeft een 4500 mAh batterij. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.53 -inch, 409* ppi scherm. Wat het document of de aanvraag ook is, alles wordt duidelijk weergegeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Dat stelden we op prijs.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Voor audio- of videogebruik? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Huawei ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 Deze Mate 30E Pro 5G 256 GB heeft een fotoresolutie van 40 Mp, identiek aan zijn concurrenten. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. Of het nu is om je mee te nemen als een selfie, of om herinneringen aan je reis naar de andere kant van de wereld te bewaren, de technologie die is ingebed in deze smartphone zal u in staat stellen om het beste van de foto’s te hebben. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Dit model is ontworpen met 256 GB aan opslagruimte. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Maar ook voor films en foto’s. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Huawei geweldige telefoons. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Kortom, een zeer goede keuze.