De telefoon om te onthouden voor uw films : Honor – 30 Youth 64 GB

Als preambule van deze test 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De 30 Youth 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Deze 30 Youth 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films

30 Youth 64 GB voor mobiliteit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Met een grootte van 6.5 inch is het gemakkelijk om te dragen op uw reizen.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4000 mAh, Genoeg om de dag door te komen.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Honor. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 De 30 Youth 64 GB is een multimediaconcentraat. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Met een weergavegebied van 6.5 inch en een resolutiedichtheid van 405* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1080 x 2400 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Voor het audiogedeelte wilde Honor het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Honor telefoon, voor videospelletjes? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Wat onze tests hebben aangetoond is dat 30 Youth 64 GB op een goed niveau is. Zelfs als de MediaTek MT6873V Dimensity 800 5G (7 nm)-processor niet van de laatste generatie is, is hij krachtig. En met de grafische processor is het visuele resultaat vloeiend.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. Het is 64 GB die worden verstrekt. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Honor een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Het vermogen is 4000 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.5 -inch, 405* ppi scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Betere beelden, betere lettertypen, vlottere lijnen. Een plezier om naar te kijken.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Honor ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 De fabrikant heeft een systeem gemaakt dat perfect geïntegreerd is met Android. En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 3 lenzen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is de 30 Youth 64 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. En met dit beschikbare bedrag heeft u tijd om uit te zoeken wat u niet wilt bewaren en wat u naar uw computer of naar de cloud moet overbrengen.
 

De 30 Youth 64 GB ter afsluiting 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.