Test van de Samsung Galaxy S20 Ultra 128 GB: kan het de titel van beste smartphone claimen?

Om te beginnen 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de Galaxy S20 Ultra 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Samsung geweldige telefoons. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
De Spelen
Foto’s en films maken

Galaxy S20 Ultra 128 GB voor mobiliteit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Deze Galaxy S20 Ultra 128 GB is een van de grootste modellen van het moment. Als je hem in je zak steekt, met zijn 6.9 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Voor het internet daarentegen zal de navigatie perfect zijn. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Oké. Oké.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Merk ook op dat deze Galaxy S20 Ultra 128 GB is uitgerust met een versterkt glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 5000 mAH en dus een betere autonomie. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 Het laatste interessante punt van Samsung is de inheemse snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 De Galaxy S20 Ultra 128 GB is een multimediaconcentraat. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. Het 6.9 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Een 1440 x 3200 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot heeft deze smartphone een paar stereoluidsprekers meegeleverd, en het is een van de weinige op de markt die deze functie met een uitstekende geluidskwaliteit biedt. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 We spelen al enkele uren en het lijkt ons dat dit sterrenstelsel ongelooflijk is. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. De processor, is een Exynos 990 (7 nm+). Een chip die vloeibaarheid en kwaliteit brengt in video’s.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. In feite heeft Samsung voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Een kracht van 5000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.9 -inch, 511* ppi scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Comfortabel voor de ogen.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Samsung heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 Een schermresolutie van 1440 x 3200 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Het is geen toeval dat Samsung een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy S20 Ultra 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.