Een smartphone gewijd aan mobiliteit : Asus – ROG Phone II (ZS660KL) 128 GB

Als preambule van deze test 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De ROG Phone II (ZS660KL) 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het is geen toeval dat Asus een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Multimediagebruik
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s of films maken

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Die ROG Phone II (ZS660KL) 128 GB ziet er echt klein uit. Een bescheiden 6.0 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Films kijken zal minder leuk zijn. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Detail bovendien wordt deze ROG Phone II (ZS660KL) 128 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Wat de autonomie betreft, is het met zijn 4000 mAh vergelijkbaar met andere concurrerende modellen. Genoeg om de dag door te komen.
 Bovendien heeft Asus aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 De ROG Phone II (ZS660KL) 128 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Het 6.0 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2160.
 Aan de audiokant wilde Asus het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

De Asus smartphone voor online of lokale games 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. Hier is dit model uitgerust met een Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 (10 nm) met een rekeneenheid voor grafieken. Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. En helaas dacht Asus dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Afgezien van het feit dat er enkele uren wordt gespeeld, is de batterij vrij goed gedimensioneerd. Dit model staat in het midden van de categorie. Het 4000 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Door het ontwerp en de grootte van het 6.0 -inch scherm is het resultaat van een goed niveau. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Hoe zit het met de video’s? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Asus een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Asus. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Perfect om te downloaden. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

De ROG Phone II (ZS660KL) 128 GB ter afsluiting 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Asus. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze ROG Phone II (ZS660KL) 128 GB tot de beste van het moment behoort. Kortom, een zeer goede keuze.