Een telefoon voor gamers : iQOO 3 5G 256 GB van Vivo

Als inleiding op deze analyse 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De iQOO 3 5G 256 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Vivo ons zijn knowhow. De iQOO 3 5G 256 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze iQOO 3 5G 256 GB tot de beste van het moment behoort. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Volg je waar je ook gaat
Uw multimediabehoeften
De Spelen
Foto’s en films maken

De iQOO 3 5G 256 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Het 6.44 -inch scherm is geschikt voor dagelijks gebruik.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. Vivo lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Er zit GPS op deze telefoon. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 Wat de autonomie betreft, is het met zijn 4400 mAh vergelijkbaar met andere concurrerende modellen. Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Vivo. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 De iQOO 3 5G 256 GB is een multimediaconcentraat. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. Met een weergavegebied van 6.44 inch en een resolutiedichtheid van 409* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Het is volledig in staat om video-inhoud te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau als een televisie. Een 1080 x 2400 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 Dit model profiteert van het scherm met Amoled. Dit optimaliseert de helderheid en de kijkhoeken.
 Vivo heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze iQOO 3 5G 256 GB een van de krachtigste is. De door de fabrikant geïnstalleerde elementen zijn serieus. Dit model heeft een Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) processor. Een chip die vloeibaarheid en kwaliteit brengt in video’s.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Dit model heeft 256 GB, dus er is genoeg. En helaas dacht Vivo dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met een vermogen van 4400 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.44 -inch, 409* ppi scherm. Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Dat stelden we op prijs.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft Vivo een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 De 1080 x 2400 schermresolutie maakt van deze iQOO 3 5G 256 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Deze smartphone heeft 256 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Maar ook voor films en foto’s. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Vivo. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.