De telefoon om te onthouden voor uw films : Apple – iPhone 11 Pro 64 GB

In presentatie 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. De iPhone 11 Pro 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een iOS-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Videospelletjes spelen
Foto’s maken of filmen

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Een model dat in je zak past: de iPhone 11 Pro 64 GB. In feite is het een van de kleinste (5.8 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Films kijken zal minder leuk zijn. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail dat ontbreekt op deze iPhone 11 Pro 64 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. Met slechts 3046 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Houd uw lader bij de hand.
 Bovendien heeft Apple aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Analyse van multimediale functies. 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze iPhone 11 Pro 64 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Hij is een van de beste in het vak. Het 5.8 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het is volledig in staat om video-inhoud te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau als een televisie. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1125 x 2436 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze iPhone 11 Pro 64 GB een van de krachtigste is. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. Op dit model zijn een Apple A13 Bionic (7 nm+)-processor en een GPU geïnstalleerd. Een chip die vloeibaarheid en kwaliteit brengt in video’s.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. Dat is 64 GB beschikbaar. En helaas dacht Apple dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Door de kracht van 3046 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 5.8 -inch, 458* ppi scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Dat stelden we op prijs.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Apple staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Zoals gebruikelijk heeft Apple het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het iOS-systeem. Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze iPhone 11 Pro 64 GB. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Voor een nauwkeurigere beeldweergave is het voorzien van HDR-beelden (High Dynamic Range).
 De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Onze tests hebben aangetoond dat deze iPhone 11 Pro 64 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.