Een telefoon ontworpen voor spelletjes : Wing 5G 128 GB (Lg)

Voorwoord 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Dit model, de Wing 5G 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Wing 5G 128 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Videogames en het gebruik van toepassingen
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Mobiel gebruik

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Met zijn 6.8-inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. U ziet de details duidelijk op het scherm. Dat is prima.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Een interessante optie in het buitenland.
 We kwamen erachter dat deze Wing 5G 128 GB geen versterkt glas heeft. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4000 mAh, Genoeg om de dag door te komen.
 Bovendien heeft Lg aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle smartphones doen het.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Hij is een van de beste in het vak. Het 6.8-inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Met het 1080 x 2460 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Lg telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. Dit model heeft een Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm) processor. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. En omdat Lg voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Met 4000 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Dit model is een topmodel. Kwaliteitsontwerp met 395* ppi en 6.8-inch scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Een duidelijke en leesbare weergave. Comfortabel voor de ogen.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Voor audio- of videogebruik? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Lg heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 De fabrikant heeft een systeem gemaakt dat perfect geïntegreerd is met Android. Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 Een schermresolutie van 1080 x 2460 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De Wing 5G 128 GB ter afsluiting 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.