Lg’s Q92 5G 128 GB: de perfecte smartphone voor het maken van films

Als inleiding op deze analyse 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De Q92 5G 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Lg ons zijn knowhow. Deze Q92 5G 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
Animatie
Foto’s en video’s maken
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Gebruik op reis

Q92 5G 128 GB voor mobiliteit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Wat de ruimte betreft, is deze Q92 5G 128 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.67 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. Dankzij dit formaat kunt u de teksten op uw scherm gemakkelijk lezen. U ziet de details duidelijk op het scherm. Een waar genoegen.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 We kwamen erachter dat deze Q92 5G 128 GB geen versterkt glas heeft. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4000 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Genoeg om de dag door te komen.
 Het laatste interessante punt van Lg is de inheemse snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 De Q92 5G 128 GB is een multimediaconcentraat. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. Met een weergavegebied van 6.67 inch en een resolutiedichtheid van 395* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Met het 1080 x 2400 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Voor het audiogedeelte wilde Lg het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Q92 5G 128 GB een van de krachtigste is. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. De processor, is een Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm). Dit onderdeel zorgt voor een grote vloeibaarheid op het niveau van de beelden.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. In feite heeft Lg voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Het 4000 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.67-inch, 395* ppi scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Een plezier om naar te kijken.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Efficiëntie voor audio en video 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Lg staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is de Q92 5G 128 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De Q92 5G 128 GB ter afsluiting 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Lg. Onze tests hebben aangetoond dat deze Q92 5G 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.