de G8S ThinQ 128 GB – LG : voor een multimedia-georiënteerd gebruik

Als preambule van deze test 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos LG voor Android.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze G8S ThinQ 128 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Fotograferen of filmen

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Een model dat in je zak past: de G8S ThinQ 128 GB. In feite is het een van de kleinste (6.21 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Films kijken zal minder leuk zijn. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail bovendien wordt deze G8S ThinQ 128 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Met een vermogen van 3550 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van LG. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Aan de multimedia kant is de G8S ThinQ 128 GB goed gedaan. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Het heeft een 6.21-inch scherm met een goede kleurweergave. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. En met een resolutie van 1080 x 2248 zal het beeld scherp zijn.
 Aan de audiokant wilde LG het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Tot slot heeft deze smartphone een paar stereoluidsprekers meegeleverd, en het is een van de weinige op de markt die deze functie met een uitstekende geluidskwaliteit biedt. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

LG’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze G8S ThinQ 128 GB onder de beste in zijn categorie. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. De processor, is een Qualcomm SM8150 Snapdragon 855 (7 nm). Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft LG een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Met een vermogen van 3550 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het leescomfort van dit model is goed. Het is een interessant model en groot genoeg met zijn 6.21 inch. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Analyse van audio- en videofuncties 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. LG heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 De fabrikant heeft een systeem gemaakt dat perfect geïntegreerd is met Android. Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze G8S ThinQ 128 GB. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. De aanwezige HDR op dit model zal de kleurweergave verbeteren.
 De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. De sensor van deze G8S ThinQ 128 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Onze tests hebben aangetoond dat deze G8S ThinQ 128 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.