De mobiele telefoon voor reizigers: Xiaomi 9T 64 GB

Als inleiding op deze analyse 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Al op het niveau van het besturingssysteem van deze 9T 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Xiaomi ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Xiaomi stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Gaming

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Die 9T 64 GB ziet er echt klein uit. Een bescheiden 6.39-inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Er zit GPS op deze telefoon. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Bovendien heeft deze 9T 64 GB versterkt glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 De 4000 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Genoeg om de dag door te komen.
 Het laatste interessante punt van Xiaomi is de inheemse snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Interessant voor de video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Aan de multimedia kant is de 9T 64 GB goed gedaan. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Een scherm waarmee u zonder al te veel moeite video’s kunt bekijken. Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2340.
 Xiaomi heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 We spelen al enkele uren en het lijkt ons dat dit sterrenstelsel ongelooflijk is. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. Hier is dit model uitgerust met een Qualcomm SDM730 Snapdragon 730 (8 nm) met een rekeneenheid voor grafieken. Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. De standaard capaciteit is 64 GB. En als sommigen van jullie meer nodig hebben, is dat niet mogelijk, want er is geen vrije ruimte voorzien.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Het 4000 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 Wat betreft de functies die van belang zijn voor toepassingen, komen we dicht in de buurt van de functies die van belang zijn voor videogames. Het laat een goed leescomfort toe. Het is een model in de standaard van het moment: 403* pixels per inch, en een scherm van 6.39 inch. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Xiaomi ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 De fabrikant heeft een systeem gemaakt dat perfect geïntegreerd is met Android. En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 3 lenzen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2340 is deze Melkweg efficiënt. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. De HDR-technologie in dit model zal resulteren in intensievere beelden.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.