Samsung – Galaxy A71 16 GB speciaal ontworpen voor multimedia

Als preambule van deze test 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De Galaxy A71 16 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Samsung. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy A71 16 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy A71 16 GB tot de beste van het moment behoort. Het heeft een betere kwaliteit/prijsverhouding dan zijn concurrenten.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Multimediagebruik

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Met zijn 6.7-inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail bovendien wordt deze Galaxy A71 16 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Tot slot, met een 4500 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 Samsung heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Hij is een van de beste op dit moment. De kleuren worden op het 6.7-inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Een 1080 x 2400 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 De display technologie hier is Amoled. De contrasten zijn natuurlijker en zwart is zwart.
 Voor het audiogedeelte wilde Samsung het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Samsung telefoon, voor videospelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze Galaxy A71 16 GB in het gemiddelde zit. Zelfs als de Qualcomm SDM730 Snapdragon 730 (8 nm) – Global-processor niet van de laatste generatie is, is hij krachtig. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. Deze telefoon is standaard slechts 16 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Samsung een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Het vermogen is 4500 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.7 inch en een dichtheid van 393* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Comfortabel voor de ogen.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Samsung ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. Het is trouwens niet één, maar 4 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 De 1080 x 2400 schermresolutie maakt van deze Galaxy A71 16 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Voor een nauwkeurigere beeldweergave is het voorzien van HDR-beelden (High Dynamic Range).
 Het is hetzelfde met de zelfportretten. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. De sensor van deze Galaxy A71 16 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 Deze smartphone heeft slechts 16 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. Het zal nodig zijn om uw inhoud zeer snel over te brengen naar andere back-up ruimtes.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Samsung. De Galaxy A71 16 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.