Een telefoon gewijd aan multimedia: Honor 30 128 GB

In presentatie 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Dit model, de 30 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Honor geweldige telefoons. De 30 128 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze 30 128 GB tot de beste van het moment behoort. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Animatie

30 128 GB voor mobiliteit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Met een grootte van 6.53 inch is het gemakkelijk om te dragen op uw reizen.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4000 mAh, Genoeg om de dag door te komen.
 Bovendien heeft Honor aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. De kleuren worden op het 6.53-inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Een 1080 x 2400 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 De Oled-technologie is de beste die op dit moment beschikbaar is. En natuurlijk is dit model ermee uitgerust.
 Om naar muziek te kunnen luisteren, heeft u een Bluetooth-hoofdtelefoon nodig. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze 30 128 GB onder de beste in zijn categorie. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. De processor, is een Kirin 985 5G (7 nm). Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Honor een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met 4000 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. Voeg daarbij de noodzaak van een goed leescomfort van de videosequenties. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. Dit model is een topmodel. Kwaliteitsontwerp met 403* ppi en 6.53-inch scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Comfortabel voor de ogen.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Honor heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is niet verwonderlijk dat Honor een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 Met zijn fotoresolutie van 40 Mp is deze 30 128 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. De sensor van deze 30 128 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Maar ook voor films en foto’s. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De 30 128 GB – in een notendop 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Honor geweldige telefoons. De 30 128 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze 30 128 GB tot de beste van het moment behoort. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.