Een telefoon gewijd aan mobiliteit : Xiaomi – Redmi 9C 32 GB

In enkele woorden 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Xiaomi voor Android.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Xiaomi geweldige telefoons. Onze tests hebben aangetoond dat deze Redmi 9C 32 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis

Redmi 9C 32 GB voor mobiliteit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 De Melkweg zit in het midden van zijn klasse. Het 6.53 -inch scherm is een goed compromis.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 We kwamen erachter dat deze Redmi 9C 32 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 Xiaomi heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 Deze Redmi 9C 32 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Het is vergelijkbaar met concurrerende producten. Een 6.53 -inch scherm en voldoende pixels (720 x 1600 pixels). Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 720 x 1600.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Xiaomi heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 In termen van opslag geheugen, is het in het ergste geval. Deze telefoon is standaard slechts 32 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. In feite heeft Xiaomi voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Het heeft een 5000 mAh batterij. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Leescomfort komt voor deze prijs. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 269* pixels en een 6.53 -inch scherm. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Over het algemeen heeft Xiaomi een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Dit model heeft dus 3 doelstellingen.
 Met zijn fotoresolutie van 13 Mp is deze Redmi 9C 32 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. Met dit model beperkt u zich tot egoïsme, vanwege de slechte kwaliteit van de weergave. Ook is het moeilijk om beelden goed te retoucheren. Deze Melkweg is goed voor het telefoneren, maar niet voor het retoucheren van beelden.
 Deze smartphone heeft slechts 32 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. Het zal nodig zijn om uw inhoud zeer snel over te brengen naar andere back-up ruimtes.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Xiaomi ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. De Redmi 9C 32 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.