Een telefoon gewijd aan mobiliteit : Vivo – Z5x (2020) 128 GB

En om te beginnen… 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de Z5x (2020) 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Vivo. Onze tests hebben aangetoond dat deze Z5x (2020) 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Videogames en het gebruik van toepassingen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Qua grootte is deze Z5x (2020) 128 GB ongeveer gemiddeld. Met zijn standaard 6.53-inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. De technici van Vivo hebben dit apparaat duidelijk ontworpen om een lust voor het oog te zijn.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Bovendien heeft Vivo aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 In gebruik is de Z5x (2020) 128 GB overtuigend op het multimediale vlak. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Een 6.53-inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2340 pixels). Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. En met een resolutie van 1080 x 2340 zal het beeld scherp zijn.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Voor het audiogedeelte wilde Vivo het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Vivo telefoon, voor videospelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze Z5x (2020) 128 GB in het gemiddelde zit. Een krachtige KTKT-processor en een goede kwaliteit GPU. En met de grafische processor is het visuele resultaat vloeiend.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Vivo een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Hier heb je het beste in de markt. Het heeft een 5000 mAh batterij. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het leescomfort van dit model is goed. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.53-inch scherm. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Efficiëntie voor audio en video 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Vivo heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 Deze Z5x (2020) 128 GB heeft een fotoresolutie van 16 Mp, identiek aan zijn concurrenten. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. Het is hetzelfde met de zelfportretten. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 Perfect om te downloaden. Maar ook voor films en foto’s. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Vivo. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Z5x (2020) 128 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.