Samsung Galaxy M31 64 GB: de telefoon voor op reis

In enkele woorden 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Galaxy M31 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Samsung ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het is geen toeval dat Samsung een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy M31 64 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Multimediagebruik

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Galaxy M31 64 GB is erg klein. In feite is het een van de kleinste (6.4 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Vergeet de video’s ook. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Een interessante optie in het buitenland.
 Bovendien heeft deze Galaxy M31 64 GB versterkt glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 6000 mAH. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Samsung heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 In gebruik is de Galaxy M31 64 GB overtuigend op het multimediale vlak. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Het 6.4 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2340.
 De display technologie hier is Amoled. De contrasten en de helderheid zijn van hoge kwaliteit.
 Voor het audiogedeelte wilde Samsung het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Wat onze tests hebben aangetoond is dat Galaxy M31 64 GB op een goed niveau is. Hierbij geholpen door een krachtige KTKT-processor. En met de grafische processor is het visuele resultaat vloeiend.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Samsung een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Een kracht van 6000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Het leescomfort van dit model is goed. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.4 -inch scherm. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Efficiëntie voor audio en video 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Samsung heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2340 is deze Melkweg efficiënt. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Samsung. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy M31 64 GB tot de beste van het moment behoort. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.