Een telefoon gewijd aan mobiliteit : Realme – C3i 32 GB

In enkele woorden 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Dit model, de C3i 32 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Gaming
Foto’s of films maken

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Qua grootte is deze C3i 32 GB ongeveer gemiddeld. Het 6.5 -inch scherm is geschikt voor dagelijks gebruik.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. De technici van Realme hebben dit apparaat duidelijk ontworpen om een lust voor het oog te zijn.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Er zit GPS op deze telefoon. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Merk ook op dat deze C3i 32 GB is uitgerust met een versterkt glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Realme gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Het is moeilijk om een video te bekijken. Een resolutie die bovendien in 720 x 1600 staat. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Realme heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Realme smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze analyse toont aan dat dit sterrenstelsel gemiddeld is. Hierbij geholpen door een krachtige KTKT-processor. Dit geeft een correcte vloeibaarheid van het beeld.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. Het is 32 GB die zijn geïnstalleerd, en dat is niet veel. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Realme een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Uitgerust met een vermogen van 5000 mAh, kun je de hele dag door spelen. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.5 inch. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Realme ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Dit model heeft dus maar één doel.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een definitie in 12 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Wat de egoïsten betreft, is dit model gespeend van de technologie die de foto’s verfraait. Het herbewerken van foto’s is niet intuïtief. De sensor van deze C3i 32 GB is van zeer gemiddelde kwaliteit en zal u ontmoedigen om deze smartphone te gebruiken voor dit soort oefeningen.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 32 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. Het zal nodig zijn om uw inhoud zeer snel over te brengen naar andere back-up ruimtes.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Onze tests hebben aangetoond dat deze C3i 32 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.