Een telefoon gewijd aan mobiliteit : Motorola – Moto G8 Power Lite 64 GB

En om te beginnen… 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Dit model, de Moto G8 Power Lite 64 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Deze Moto G8 Power Lite 64 GB is een compacte telefoon Met zijn standaard 6.5 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. De technici van Motorola hebben dit apparaat duidelijk ontworpen om een lust voor het oog te zijn.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Een interessante optie in het buitenland.
 We kwamen erachter dat deze Moto G8 Power Lite 64 GB geen versterkt glas heeft. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 5000 mAH en dus een betere autonomie. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 Motorola heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Met een laag leescomfort is de Moto G8 Power Lite 64 GB niet ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Een 6.5 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1600. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Motorola heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Wat uit onze tests naar voren kwam is dat de Moto G8 Power Lite 64 GB een laag vermogen heeft. De Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. Dat is 64 GB beschikbaar. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Motorola een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Op dit model is er weinig om je zorgen over te maken: het is aan de beste kant van de autonomie. Het heeft een 5000 mAh batterij. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Dit is een instapmodel: 269* pixels per inch. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Over het algemeen heeft Motorola een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 De fabrikant heeft een systeem gemaakt dat perfect geïntegreerd is met Android. En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 3 lenzen.
 De 16 Mp resolutie van dit model is interessant. In feite is het genoeg om een paar mooie foto’s of een paar vakantiefilmpjes te maken. De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. Deze Moto G8 Power Lite 64 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Deze Moto G8 Power Lite 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.