Een telefoon gewijd aan mobiliteit : Alcatel – 1SE (2020) 32 GB

Voorwoord 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Alcatel voor Android.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze 1SE (2020) 32 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
Foto’s of films maken

1SE (2020) 32 GB voor mobiliteit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg is bijna een model. Een grootte van 6.22 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Vergeet de video’s ook. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4000 mAh, Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Alcatel gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Een 6.22 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. En de schermresolutie is laag. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Aan de audiokant wilde Alcatel het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Alcatel telefoon, voor videospelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Voor wat betreft RAM, ben je op het minimaal vereiste niveau op een smartphone. Dit model heeft 32 GB, wat laag is. In feite heeft Alcatel voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Met 4000 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Het zal nodig zijn om de applicaties die op deze smartphone zijn geïnstalleerd te beperken. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het instapmodel met een kleiner dan gemiddeld scherm geeft een teleurstellend resultaat. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Alcatel staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Zoals gebruikelijk heeft Alcatel het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 3 lenzen.
 De fotoresolutie van deze Melkweg is 13 Mp, wat een mooi beeld geeft. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. Wat de egoïsten betreft, is dit model gespeend van de technologie die de foto’s verfraait. Dus het retoucheren van foto’s is niet uitzonderlijk. Deze Melkweg is goed voor het telefoneren, maar niet voor het retoucheren van beelden.
 Dit model is met slechts 32 GB een van de minst ruimtevragende modellen. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. En dan adviseren wij u om externe back-up oplossingen aan te bieden.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Onze tests hebben aangetoond dat deze 1SE (2020) 32 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een goed product.