Een smartphone gewijd aan mobiliteit : Xiaomi – Redmi 9AT 32 GB

En om te beginnen… 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Redmi 9AT 32 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Xiaomi ecosysteem.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Redmi 9AT 32 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s maken of filmen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg zit in het midden van zijn klasse. Het 6.53 -inch scherm is geschikt voor dagelijks gebruik.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail dat ontbreekt op deze Redmi 9AT 32 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 5000 mAH. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Xiaomi gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een handig hulpmiddel geworden. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Aan de multimedia kant is de Redmi 9AT 32 GB goed gedaan. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Een 6.53 -inch scherm en voldoende pixels (720 x 1600 pixels). Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. En met een resolutie van 720 x 1600 zal het beeld scherp zijn.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Voor het audiogedeelte wilde Xiaomi het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Xiaomi’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. Het is 32 GB die zijn geïnstalleerd, en dat is niet veel. In feite heeft Xiaomi voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Het vermogen is 5000 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het laat een goed leescomfort toe. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 269* pixels en een 6.53 -inch scherm. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Voor audio- of videogebruik? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Xiaomi een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is een verrassing van Xiaomi. Dit model heeft dus maar één doel.
 Met zijn fotoresolutie van 13 Mp is deze Redmi 9AT 32 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. We raden dit apparaat niet aan aan iedereen die regelmatig met zijn of haar smartphone zelfproblemen heeft. De bewerkingsfunctie is verouderd. Deze Melkweg is goed voor het telefoneren, maar niet voor het retoucheren van beelden.
 Deze smartphone heeft slechts 32 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. En dan adviseren wij u om externe back-up oplossingen aan te bieden.
 

De Redmi 9AT 32 GB ter afsluiting 

Deze Redmi 9AT 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.