Ulefone Armor X3 32 GB: perfect voor op reis

Als inleiding op deze analyse 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Armor X3 32 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Ulefone ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Gaming
Fotograferen of filmen

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Een model dat in je zak past: de Armor X3 32 GB. Een grootte van 5.5 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze Armor X3 32 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Tot slot, met een 5000 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 En aangezien Ulefone het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Interessant voor de video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Met een laag leescomfort is de Armor X3 32 GB niet ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Een 5.5-inch scherm met overdreven levendige kleuren. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1440. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Aan de audiokant wilde Ulefone het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Ulefone telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze Armor X3 32 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Mediatek MT6580 (28nm) processor is een oudere generatie. De weergave op beeldniveau is inferieur aan de concurrentie.
 Wat betreft RAM is dit model op zijn zachtst gezegd licht van gewicht. U heeft slechts 32 GB voor uw video’s en muziek. In feite heeft Ulefone voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Het heeft een 5000 mAh batterij. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Dit is een instapmodel: 293* pixels per inch. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Ulefone ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het is een verrassing van Ulefone. Dit model heeft dus maar één doel.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Met een definitie van slechts 8 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. Merk op dat het niet de HDR-functie heeft die de beelden zou hebben verbeterd.
 Wat de egoïsten betreft, is dit model gespeend van de technologie die de foto’s verfraait. De bewerkingsfunctie is verouderd. Deze Armor X3 32 GB laat u toe om beelden te maken, maar zal de helderheid of de kleuren niet herstellen.
 Deze smartphone heeft slechts 32 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Beperkte ruimte om uw vakantiefoto’s en -films op te slaan. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is een zeer goed model. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.