Telefoon Analyse : 7S 16 GB Honor

In presentatie 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Honor voor Android.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Helaas bleek uit onze analyse dat dit product minder was dan je van een smartphone zou verwachten. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
3D-spellen
Foto’s of films maken

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Die 7S 16 GB ziet er echt klein uit. Met zijn 5.45 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail dat ontbreekt op deze 7S 16 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. Met slechts 3020 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 Honor heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Hij staat onderaan onze ranglijst. Het 5.45 -inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. De resolutie is laag: 720 x 1440. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 Het heeft een LCD-scherm, dat is standaard. Deze technologie biedt een goed visueel resultaat.
 Voor het audiogedeelte wilde Honor het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Honor smartphone voor online of lokale games 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze 7S 16 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Mediatek MT6739 (28 nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Wat betreft RAM is dit model op zijn zachtst gezegd licht van gewicht. Deze telefoon is standaard slechts 16 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. In feite heeft Honor voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Zijn 3020 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. Leescomfort op plaatsen waar het display niet goed werkt. Dit is een instapmodel: 295* pixels per inch. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Honor ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een fotoresolutie van 13 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 We raden dit apparaat niet aan aan iedereen die regelmatig met zijn of haar smartphone zelfproblemen heeft. Ook is het moeilijk om beelden goed te retoucheren. De sensor van deze 7S 16 GB is van zeer gemiddelde kwaliteit en zal u ontmoedigen om deze smartphone te gebruiken voor dit soort oefeningen.
 Dit model is met slechts 16 GB een van de minst ruimtevragende modellen. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. Het zal nodig zijn om uw inhoud zeer snel over te brengen naar andere back-up ruimtes.
 

De 7S 16 GB – in een notendop 

Na onze tests zien we dat deze 7S 16 GB niet voor alle gevallen goed is. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Tot slot, het is een dure keuze.