Een smartphone gewijd aan mobiliteit : Blu – G50 Plus 32 GB

Als preambule van deze test 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze G50 Plus 32 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Blu ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Deze G50 Plus 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Speel
Foto’s maken of filmen

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 De Melkweg is bijna een model. Een grootte van 6.2 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Een interessante optie in het buitenland.
 Detail dat ontbreekt op deze G50 Plus 32 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4000 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 En aangezien Blu het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij is een van de slechtste in het vak. Een 6.2 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1520. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Aan de audiokant wilde Blu het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Onze analyse toont aan dat dit sterrenstelsel gemiddeld is. Hierbij geholpen door een krachtige KTKT-processor. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 In termen van opslag geheugen, is het in het ergste geval. Deze telefoon is standaard slechts 32 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Blu een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Dit model staat in het midden van de categorie. Het vermogen is 4000 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Het zal nodig zijn om de applicaties die op deze smartphone zijn geïnstalleerd te beperken. Leescomfort op plaatsen waar het display niet goed werkt. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Blu staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Blu. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 De 13 Mp resolutie van dit model is interessant. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. Deze G50 Plus 32 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Deze smartphone heeft slechts 32 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. En dan adviseren wij u om externe back-up oplossingen aan te bieden.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.