Sony – Xperia 10 64 GB speciaal ontworpen voor multimedia

In presentatie 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De Xperia 10 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Deze Xperia 10 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Multimediagebruik
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s maken of filmen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Die Xperia 10 64 GB ziet er echt klein uit. Een bescheiden 6.0 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Vergeet de video’s ook. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Er is slechts 2870 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Houd uw lader bij de hand.
 Het laatste interessante punt van Sony is de inheemse snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Hij is een van de beste in het vak. het heeft een display in 6.0 en een resolutie van 1080 x 2520 pixels. Het is volledig in staat om video-inhoud te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau als een televisie. Dit is mede te danken aan de 1080 x 2520 displayresolutie.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Voor het audiogedeelte wilde Sony het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Onze tests zetten deze Melkweg onderaan de lijst in termen van vermogen. De Qualcomm SDM630 Snapdragon 630 (14 nm) processor is zwak en de grafische verwerkingseenheid is van een lagere kwaliteit dan we hadden gewild. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. De standaard capaciteit is 64 GB. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Sony een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Vergeet de lange video game sessies op dit model. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Zijn 2870 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.0 inch en een dichtheid van 457* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Dat stelden we op prijs.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Analyse van audio- en videofuncties 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Sony heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Sony. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een beeldresolutie van 13 Mp die een matig resultaat zal geven. Merk op dat het niet de HDR-functie heeft die de beelden zou hebben verbeterd.
 Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. Deze Xperia 10 64 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Deze smartphone heeft 64 GB, die zich in het midden van het opslagbereik van concurrerende modellen bevindt. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. En met dit beschikbare bedrag heeft u tijd om uit te zoeken wat u niet wilt bewaren en wat u naar uw computer of naar de cloud moet overbrengen.
 

De Xperia 10 64 GB ter afsluiting 

Onze tests hebben aangetoond dat deze Xperia 10 64 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.