Een krachtige mobiele telefoon voor foto en video : X10 5G 64 GB – Honor

Voorwoord 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze X10 5G 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Honor ecosysteem.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Deze X10 5G 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Multimediagebruik
Animatie
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Mobiel gebruik

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Wat de ruimte betreft, is deze X10 5G 64 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.63 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. Dankzij dit formaat kunt u de teksten op uw scherm gemakkelijk lezen. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Dat is prima.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Een interessante optie in het buitenland.
 Detail dat ontbreekt op deze X10 5G 64 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4300 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Genoeg om de dag door te komen.
 Bovendien heeft Honor aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze X10 5G 64 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. Het 6.63-inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1080 x 2400 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Aan de audiokant wilde Honor het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. Op dit model zijn een Kirin 820 5G (7nm)-processor en een GPU geïnstalleerd. Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. Dat is 64 GB beschikbaar. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Honor een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met 4300 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. Kwaliteiten die dit model bezit. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.63 inch en een dichtheid van 397* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Dat stelden we op prijs.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Honor ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 De fotoresolutie van deze Melkweg is 40 Mp, wat een mooi beeld geeft. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een goed product.