V30 64 GB – LG : Een mobiele telefoon voor multimediagebruik

In enkele woorden 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De V30 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze V30 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Fotograferen of filmen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Een model dat in je zak past: de V30 64 GB. Een bescheiden 6.0 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Films kijken zal minder leuk zijn. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Een interessante optie in het buitenland.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. De 3300 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Houd uw lader bij de hand.
 Het laatste interessante punt van LG is de inheemse snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze V30 64 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. De kleuren worden op het 6.0 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Het is volledig in staat om video-inhoud te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau als een televisie. Een 1440 x 2880 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 Aan de audiokant wilde LG het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Wat onze tests hebben aangetoond is dat V30 64 GB op een goed niveau is. Een krachtige KTKT-processor en een goede kwaliteit GPU. Dit geeft een correcte vloeibaarheid van het beeld.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. En omdat LG voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Zijn 3300 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. Voeg daarbij de noodzaak van een goed leescomfort van de videosequenties. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. Dit model is een topmodel. Het is een bijna perfect model met 537* pixels per inch en een 6.0 -inch scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Een plezier om naar te kijken.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. LG ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Aan de andere kant is het een beetje licht voor het camera-onderdeel. Dit model heeft dus maar één doel.
 De fotoresolutie van deze Melkweg is 16 Mp, wat een mooi beeld geeft. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 Wat de egoïsten betreft, is dit model gespeend van de technologie die de foto’s verfraait. Ook is het moeilijk om beelden goed te retoucheren. Deze Melkweg is goed voor het telefoneren, maar niet voor het retoucheren van beelden.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Kortom, het is een goed product.