Realme’s 7 Pro 128 GB: de perfecte smartphone voor het maken van films

En om te beginnen… 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze 7 Pro 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Realme ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het is geen toeval dat Realme een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze 7 Pro 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze 7 Pro 128 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Bekijk de video’s
Speel
Fotograferen en filmen

De 7 Pro 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 7 Pro 128 GB is erg klein. Een grootte van 6.4 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Bovendien heeft deze 7 Pro 128 GB versterkt glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 4500 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Bovendien heeft Realme aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 De 7 Pro 128 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Een 6.4 -inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2400 pixels). Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2400.
 De display technologie hier is Amoled. Geen wachttijd meer op het display, en met meer vloeibaarheid bij de toets.
 Aan de audiokant wilde Realme het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

De Realme telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze tests plaatsen deze Melkweg in het midden van de categorie. Zelfs als de Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G (8 nm)-processor niet van de laatste generatie is, is hij krachtig. Dit geeft een correcte vloeibaarheid van het beeld.
 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. En omdat Realme voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Hier heb je het beste in de markt. Een kracht van 4500 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 Wat betreft de functies die van belang zijn voor toepassingen, komen we dicht in de buurt van de functies die van belang zijn voor videogames. Het laat een goed leescomfort toe. Het is een interessant model en groot genoeg met zijn 6.4 inch. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Realme ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Het is trouwens niet één, maar 4 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is deze Melkweg efficiënt. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Maar ook voor films en foto’s. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De 7 Pro 128 GB ter afsluiting 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Realme geweldige telefoons. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze 7 Pro 128 GB tot de beste van het moment behoort. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.