Een efficiënte mobiele telefoon : Xiaomi – Redmi 9 (India) 128 GB

Als preambule van deze test 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Xiaomi voor Android.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het is geen toeval dat Xiaomi een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 De Melkweg zit in het midden van zijn klasse. Het 6.53 -inch scherm is een goed compromis.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. De technici van Xiaomi hebben dit apparaat duidelijk ontworpen om een lust voor het oog te zijn.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 5000 mAH. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 Xiaomi heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Redmi 9 (India) 128 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Een scherm waarmee u zonder al te veel moeite video’s kunt bekijken. Perfect geschikt voor het bekijken van video’s op het internet. En met een resolutie van 720 x 1600 zal het beeld scherp zijn.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Xiaomi heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Xiaomi een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Op dit model is er weinig om je zorgen over te maken: het is aan de beste kant van de autonomie. Een kracht van 5000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Leescomfort komt voor deze prijs. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.53 -inch scherm. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Xiaomi ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Dus je hebt 2 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 Deze Redmi 9 (India) 128 GB heeft een fotoresolutie van 13 Mp, identiek aan zijn concurrenten. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. Met dit model beperkt u zich tot egoïsme, vanwege de slechte kwaliteit van de weergave. De bewerkingsfunctie is verouderd. Deze Melkweg is goed voor het telefoneren, maar niet voor het retoucheren van beelden.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Perfect om te downloaden. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Xiaomi geweldige telefoons. Onze tests hebben aangetoond dat deze Redmi 9 (India) 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Redmi 9 (India) 128 GB tot de beste van het moment behoort. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.