Telefoon Analyse : Aquos Zero 2 256 GB Sharp

Als inleiding op deze analyse 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Sharp voor Android.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Videospelletjes spelen
Foto’s maken of filmen

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Aquos Zero 2 256 GB is erg klein. Een bescheiden 6.4 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Films kijken zal minder leuk zijn. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Door sommigen beschouwd als een gadget, beheert het geen pakketten of meerdere operatoren. U kunt maar één actief plan hebben met deze telefoon. Als u de rekening voor uw volgende reis niet wilt verhogen, kunt u overwegen uw nationale SIM te vervangen door een lokale SIM.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Met slechts 3130 mAh, zal het moeilijk zijn om een volledige dag mee te gaan. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 Het laatste interessante punt van Sharp is de inheemse snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Aan de multimedia kant is de Aquos Zero 2 256 GB goed gedaan. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Een 6.4 -inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2340 pixels). Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2340.
 Als u foto’s wilt bewonderen, is de oled-technologie de beste. En natuurlijk is dit model ermee uitgerust.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze Aquos Zero 2 256 GB onder de beste in zijn categorie. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. Hier is dit model uitgerust met een Qualcomm SM8150 Snapdragon 855 (7 nm) met een rekeneenheid voor grafieken. Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 256 GB geïnstalleerd. En helaas dacht Sharp dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Houd er rekening mee dat bij intensief gebruik de batterij het niet kan houden. Het uithoudingsvermogen van dit model is een van de zwakste. Het vermogen van 3130 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het leescomfort van dit model is goed. Door het ontwerp en de grootte van het 6.4 -inch scherm is het resultaat van een goed niveau. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Sharp heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een definitie in 8 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Dit model is ontworpen met 256 GB aan opslagruimte. Dat laat wat ruimte over.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.