Een efficiënte mobiele telefoon : Realme – C15 Qualcomm Edition 128 GB

Voorwoord 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Dit model, de C15 Qualcomm Edition 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het is geen toeval dat Realme een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Het heeft een betere kwaliteit/prijsverhouding dan zijn concurrenten.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook

De C15 Qualcomm Edition 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg zit in het midden van zijn klasse. Met een grootte van 6.5 inch is het gemakkelijk om te dragen op uw reizen.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. Realme’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Een interessante optie in het buitenland.
 Detail bovendien wordt deze C15 Qualcomm Edition 128 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 6000 mAH en dus een betere autonomie. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Realme. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Analyse van multimediale functies. 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle smartphones doen het.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij is een van de slechtste in het vak. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. De resolutie is laag: 720 x 1600. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Voor het audiogedeelte wilde Realme het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Realme’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Realme een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Hier heb je het beste in de markt. Het heeft een 6000 mAh batterij. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Realme een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is niet verwonderlijk dat Realme een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 Met zijn fotoresolutie van 13 Mp is deze C15 Qualcomm Edition 128 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Maar ook voor films en foto’s. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De C15 Qualcomm Edition 128 GB – in een notendop 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Realme geweldige telefoons. Onze tests hebben aangetoond dat deze C15 Qualcomm Edition 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.