De efficiënte smartphone op reis : 5i 64 GB van Realme

Voorwoord 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Dit model, de 5i 64 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Deze 5i 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
Speel

De 5i 64 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Deze 5i 64 GB is een compacte telefoon Het 6.52-inch scherm is een goed compromis.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Er zit GPS op deze telefoon. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Bovendien heeft deze 5i 64 GB versterkt glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 5000 mAH. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Realme gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Het is een van de ergste in dit gebied. Het is moeilijk om een video te bekijken. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1600. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Voor het audiogedeelte wilde Realme het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Onze tests plaatsen deze Melkweg in het midden van de categorie. Zelfs als de Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 (11 nm)-processor niet van de laatste generatie is, is hij krachtig. Het beeld is mooi en vloeiend.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. Dat is 64 GB beschikbaar. In feite heeft Realme voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Hier heb je het beste in de markt. Het vermogen is 5000 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Het zal nodig zijn om de applicaties die op deze smartphone zijn geïnstalleerd te beperken. De componenten laten geen kwaliteitsweergave toe. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Realme ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het bedrijf ontwierp een cameralens met alle benodigde aansluitingen op Android. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. De HDR-technologie in dit model zal resulteren in intensievere beelden.
 De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. En met dit beschikbare bedrag heeft u tijd om uit te zoeken wat u niet wilt bewaren en wat u naar uw computer of naar de cloud moet overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Deze 5i 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.