Test van de Razer Phone 2 64 GB: kan het de titel van beste smartphone claimen?

Voorwoord 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Razer voor Android.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het is geen toeval dat Razer een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. De Phone 2 64 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Uw multimediabehoeften
Videogames en het gebruik van toepassingen
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s of films maken

Phone 2 64 GB voor mobiliteit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Die Phone 2 64 GB ziet er echt klein uit. Een grootte van 5.72 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Door sommigen beschouwd als een gadget, beheert het geen pakketten of meerdere operatoren. U kunt maar één actief plan hebben met deze telefoon. Het zal degenen die een lokaal pakket hebben en die hun telefoon meenemen op reis, dwingen om de kaart uit te nemen en in te zetten voor het land van bestemming.
 Bovendien heeft deze Phone 2 64 GB versterkt glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4000 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 Razer heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Interessant voor de video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Hij is een van de beste in het vak. Het 5.72 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Dit is mede te danken aan de 1440 x 2560 displayresolutie.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Razer. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Wat onze tests hebben aangetoond is dat Phone 2 64 GB op een goed niveau is. Zelfs als de Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 (10 nm)-processor niet van de laatste generatie is, is hij krachtig. En met de grafische processor is het visuele resultaat vloeiend.
 We zitten op het standaard niveau wat betreft RAM. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Razer een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Met 4000 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Dit model is een topmodel. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 5.72 inch en een dichtheid van 513* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Een plezier om naar te kijken.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Razer staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Aan de andere kant is het een beetje licht voor het camera-onderdeel. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een definitie in 12 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze smartphone heeft 64 GB, die zich in het midden van het opslagbereik van concurrerende modellen bevindt. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

De Phone 2 64 GB ter afsluiting 

Het is geen toeval dat Razer een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.