Een efficiënte mobiele telefoon : Oppo – A53s 128 GB

Als preambule van deze test 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Oppo voor Android.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Het is geen toeval dat Oppo een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Deze A53s 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Onze tests hebben aangetoond dat deze A53s 128 GB tot de beste van het moment behoort. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Volg je waar je ook gaat

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze A53s 128 GB is een compacte telefoon Met een grootte van 6.5 inch is het gemakkelijk om te dragen op uw reizen.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Een interessante optie in het buitenland.
 Detail bovendien wordt deze A53s 128 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Oppo. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Met een laag leescomfort is de A53s 128 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij staat onderaan onze ranglijst. Een 6.5 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1600. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Aan de audiokant wilde Oppo het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Tot slot heeft deze smartphone een paar stereoluidsprekers meegeleverd, en het is een van de weinige op de markt die deze functie met een uitstekende geluidskwaliteit biedt. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

De Oppo telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. In feite heeft Oppo voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Het heeft een 5000 mAh batterij. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Voor audio- of videogebruik? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft Oppo een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 3 doelstellingen.
 De 13 Mp resolutie van dit model is interessant. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. De sensor van deze A53s 128 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Perfect om te downloaden. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De A53s 128 GB – in een notendop 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Oppo geweldige telefoons. Onze tests hebben aangetoond dat deze A53s 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.