De efficiënte smartphone op reis : A53 64 GB van Oppo

In presentatie 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de A53 64 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Oppo stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Speel
Foto’s maken of filmen

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Het 6.5 -inch scherm is geschikt voor dagelijks gebruik.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. De technici van Oppo hebben dit apparaat duidelijk ontworpen om een lust voor het oog te zijn.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Een interessante optie in het buitenland.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Oppo. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Interessant voor de video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Hij is een van de slechtste in het vak. Een 6.5 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. Een resolutie die bovendien in 720 x 1600 staat. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Oppo heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Tot slot heeft deze smartphone een paar stereoluidsprekers meegeleverd, en het is een van de weinige op de markt die deze functie met een uitstekende geluidskwaliteit biedt. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

De Oppo telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze A53 64 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Qualcomm SM4250 Snapdragon 460 (11 nm) processor is een oudere generatie. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. De standaard capaciteit is 64 GB. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Oppo een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Uitgerust met een vermogen van 5000 mAh, kun je de hele dag door spelen. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. helaas is het op een zeer laag niveau van leescomfort. Dat maakt het moeilijker om te lezen. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Oppo ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Zoals gebruikelijk heeft Oppo het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 3 lenzen.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze A53 64 GB. Een definitie in 13 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze smartphone heeft 64 GB, die zich in het midden van het opslagbereik van concurrerende modellen bevindt. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Deze A53 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een goed product.