Telefoon Analyse : 5.1 32 GB Nokia

In presentatie 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Dit model, de 5.1 32 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Deze 5.1 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Gaming
Foto’s maken of filmen

5.1 32 GB voor mobiliteit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Die 5.1 32 GB ziet er echt klein uit. Een grootte van 5.5 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Vergeet de video’s ook. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Merk ook op dat deze 5.1 32 GB is uitgerust met een versterkt glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. Er is slechts 2970 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Houd uw lader bij de hand.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Nokia niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 Deze 5.1 32 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Het is vergelijkbaar met concurrerende producten. Het heeft een 5.5-inch scherm met een goede kleurweergave. Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Wetende bovendien dat de resolutie op niveau 1080 x 2160 ligt.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Voor het audiogedeelte wilde Nokia het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Nokia smartphone voor online of lokale games 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze tests zetten deze Melkweg onderaan de lijst in termen van vermogen. De MediaTek Helio P18 processor is zwak en de grafische verwerkingseenheid is van een lagere kwaliteit dan we hadden gewild. Dat maakt het net passeerbaar.
 Voor wat betreft RAM, ben je op het minimaal vereiste niveau op een smartphone. Dit model heeft 32 GB, wat laag is. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Nokia een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Door de kracht van 2970 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Het leescomfort van dit model is goed. Het is een model in de standaard van het moment: 439* pixels per inch, en een scherm van 5.5 inch. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Efficiëntie voor audio en video 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Nokia ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Nokia. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 Deze 5.1 32 GB heeft een fotoresolutie van 16 Mp, identiek aan zijn concurrenten. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. En als laatste punt over de beeldopties, er is geen HDR in dit model.
 De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 32 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. Met dit beschikbare bedrag moet u snel sorteren wat u wilt bewaren en de rest verwijderen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.