Telefoon Analyse : 10 32 GB HTC

Voorwoord 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De 10 32 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze 10 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Videospelletjes spelen

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 10 32 GB is erg klein. Een bescheiden 5.2 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Als u meerdere pakketten tegelijk heeft, moet u deze telefoon vermijden. U kunt maar één actief plan hebben met deze telefoon. Het zal degenen die een lokaal pakket hebben en die hun telefoon meenemen op reis, dwingen om de kaart uit te nemen en in te zetten voor het land van bestemming.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. De 3000 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van HTC. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Hij is een van de beste in het vak. Het 5.2 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Dit is mede te danken aan de 1440 x 2560 displayresolutie.
 Aan de audiokant wilde HTC het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

De HTC telefoon, voor videospelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze 10 32 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 (14 nm) processor is zwak en de grafische verwerkingseenheid is van een lagere kwaliteit dan we hadden gewild. De weergave op beeldniveau is inferieur aan de concurrentie.
 Voor wat betreft RAM, ben je op het minimaal vereiste niveau op een smartphone. Dit model heeft 32 GB, wat laag is. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft HTC een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Met een vermogen van 3000 mAH moet hij overdag worden opgeladen.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Het is een bijna perfect model met 565* pixels per inch en een 5.2 -inch scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Dat stelden we op prijs.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. HTC ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door HTC. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Met de HDR-functie zullen de beelden helderder zijn. Dit apparaat bevat slechts 32 GB aan opslagruimte; minder dan de meeste. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. Om het duidelijk te zeggen, je zult regelmatig ruimte moeten maken of je geheugen zal verzadigd zijn.
 

De 10 32 GB – in een notendop 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.