S62 Pro 128 GB, de telefoon die je nodig hebt voor de spelletjes…

En om te beginnen… 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Cat voor Android.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Cat. Onze tests hebben aangetoond dat deze S62 Pro 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Volg je waar je ook gaat
Videogames en het gebruik van toepassingen
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s maken of filmen

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 S62 Pro 128 GB is erg klein. Een bescheiden 5.7-inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4000 mAh, Genoeg om de dag door te komen.
 En aangezien Cat het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 In gebruik is de S62 Pro 128 GB overtuigend op het multimediale vlak. Het is vergelijkbaar met concurrerende producten. Een 5.7-inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2160 pixels). Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. En met een resolutie van 1080 x 2160 zal het beeld scherp zijn.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Aan de audiokant wilde Cat het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze analyse toont aan dat dit sterrenstelsel gemiddeld is. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. Het beeld is mooi en vloeiend.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. En omdat Cat voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Het vermogen is 4000 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het laat een goed leescomfort toe. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 424* pixels en een 5.7-inch scherm. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Cat staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Aan de andere kant is het een beetje licht voor het camera-onderdeel. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Maar ook voor films en foto’s. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Cat ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.