De Zte nubia Play 256 GB is de perfecte telefoon voor foto’s en video’s.

Voorwoord 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Zte voor Android.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is een zeer goed model. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Fotograferen en filmen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze nubia Play 256 GB is een van de grootste modellen van het moment. Met zijn 6.65 -inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Dat is prima.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 5100 mAH en dus een betere autonomie. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Zte. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 De nubia Play 256 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Het 6.65 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2340.
 Smartphones met OLED-displays worden geleidelijk aan de standaard voor high-end modellen. Heel logisch is dat dit het geval is met deze.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Zte. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

Zte’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Dit model heeft 256 GB, dus er is genoeg. Bovendien zal het voor sommige gepassioneerde gebruikers licht zijn, vooral omdat er geen extra ruimte is om meer toe te voegen.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Het vermogen is 5100 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Door het ontwerp en de grootte van het 6.65 -inch scherm is het resultaat van een goed niveau. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Hoe zit het met de video’s? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Zte heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. Het is trouwens niet één, maar 4 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2340 is deze Melkweg efficiënt. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze template bevat in totaal 256 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Maar ook voor films en foto’s. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een goed product.