De Xiaomi Redmi 9C 64 GB: een goed compromis voor mobiliteit

In enkele woorden 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Xiaomi voor Android.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Xiaomi. Deze Redmi 9C 64 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik

Redmi 9C 64 GB voor mobiliteit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 De Melkweg zit in het midden van zijn klasse. Met zijn standaard 6.53 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Een interessante optie in het buitenland.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 5000 mAH. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Xiaomi gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Aan de multimedia kant is de Redmi 9C 64 GB goed gedaan. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Het 6.53 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Met een goede schermresolutie van 720 x 1600.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Voor het audiogedeelte wilde Xiaomi het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Het beschikbare geheugen op dit model is gemiddeld in vergelijking met concurrenten. Dat is 64 GB beschikbaar. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Xiaomi een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Het heeft een 5000 mAh batterij. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Het leescomfort van dit model is goed. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.53 -inch scherm. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Xiaomi een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Dit model heeft dus 3 doelstellingen.
 Deze Redmi 9C 64 GB heeft een fotoresolutie van 13 Mp, identiek aan zijn concurrenten. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. Met dit model beperkt u zich tot egoïsme, vanwege de slechte kwaliteit van de weergave. Dus het retoucheren van foto’s is niet uitzonderlijk. U zult perfect foto’s kunnen maken, maar verwacht geen hoge kwaliteit.
 Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Xiaomi ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Redmi 9C 64 GB tot de beste van het moment behoort. Kortom, een zeer goede keuze.