De Vivo V19 Neo 256 GB: een goed compromis voor mobiliteit

En om te beginnen… 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze V19 Neo 256 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Vivo ecosysteem.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Vivo. Onze tests hebben aangetoond dat deze V19 Neo 256 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze V19 Neo 256 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Volg je waar je ook gaat
Uw multimediabehoeften
Speel
Foto’s en video’s maken

De V19 Neo 256 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 De Melkweg is bijna een model. Een bescheiden 6.44 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Films kijken zal minder leuk zijn. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Er zit GPS op deze telefoon. Je weet waar je aan toe bent. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Bovendien heeft deze V19 Neo 256 GB versterkt glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Tot slot, met een 4500 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 Vivo heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Analyse van multimediale functies. 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze V19 Neo 256 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. Met een weergavegebied van 6.44 inch en een resolutiedichtheid van 409* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Met het 1080 x 2400 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 De display technologie hier is Amoled. De contrasten zijn natuurlijker en zwart is zwart.
 Voor het audiogedeelte wilde Vivo het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Onze tests plaatsen deze Melkweg in het midden van de categorie. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. En deze smartphone is met 256 GB het perfecte antwoord op de behoefte. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Vivo een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Hier heb je het beste in de markt. Het heeft een 4500 mAh batterij. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Het is een bijna perfect model met 409* pixels per inch en een 6.44 -inch scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Een plezier om naar te kijken.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Vivo heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is niet verwonderlijk dat Vivo een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is de V19 Neo 256 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze template bevat in totaal 256 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Maar ook voor films en foto’s. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De V19 Neo 256 GB ter afsluiting 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Vivo geweldige telefoons. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.